Tervetuloa Saariselälle ja Saariselän Väärtin Kammiin.

Toimintaohjeiden tarkoituksena on helpottaa huoneiston käyttöä. Löydät nämä toimintaohjeet näiltä kotisivuilta ja sen lisäksi mökkikansiosta. Huoneistossa voit selata ohjeita joko kansiosta tai huoneiston kiinteään varustukseen kuuluvasta laajakaistalla varustetusta tietokoneesta. Tietokoneen selain on linkitetty suoraan huoneiston kotisivuille.

1.) Huoneiston varaaminen

Huoneiston varauksen voit tehdä seuraavasti;

1. varaukset soittamalla numeroon 050-502 3612 tai käyttämällä oheista varauslomaketta.
    • varauksen yhteydessä varataan kalenterista alustava varaus, joka jää odottamaan vahvistusta

Varaa huoneisto ja suorita ohjeiden mukainen ennakkomaksu. Saat ennakkomaksulaskun ja varsinaisen laskun pian varauksesi jälkeen.

2.) Ajo-ohje

Huoneisto sijaitsee Saariselän ydinkeskustassa.  Saariselälle voit ajaa useampaa reittiä. Löydät ajo-ohjeen alla olevasta linkistä.

Ajo - ohje

Sovi avaimen noutamisesta 2 - 3 vrk ennen saapumistasi.

Avaimen noutamisesta voit sopia seuraavien henkilöiden kanssa;

Ari Akseli tai Ulla Huhtanen
Puh: 050-502 3612 (Ari) tai 041-504 5641
E-mail: ari.akseli@kesko.fi tai ulla.huhtanen@citymarket.fi

Nouda avain sovitusta paikasta tai avaa ovi saamallasi avainkoodilla ja pääset sisälle huoneistoon.

4.) Saapuminen huoneistoon

Huoneiston käyttöaika alkaa varauksesi mukaisena päivänä klo 16.00. Saatuasi avaimen tai avainkoodin, pääset huoneistoon sisälle. Palauta aina avain avainten säilytyslokeroon, joka aukeaa vain avainkoodilla. Näin varmistat, etteivät avaimet unohdu sinulla milloinkaan huoneistoon niin, ettet pääse sinne enää sisään.

Eteisessä sijaitsee lämmitykseen liittyvä käyttökytkin. Käännä käyttökytkin asentoon "kotona".

Huoneistontulee olla edellisen käyttäjän jäljiltä siistissä kunnossa (yleisilme siisti, astiat tiskattu, matot puisteltu, lattia imuroitu ja luututtu, roskakorit tyhjennetty,...). Mikäli huoneisto ei ole kunnossa, ota yhteyttä Ari Akseli 050-502 3612 tai paikallinen huoltaja Henry Välitalo 040-707 3785. Mikäli havaitset muuta poikkeavaa, ota myös yhteyttä.

5.) Toiminta paikanpäällä

Toimintaohjeet huoneistossa on selvitetty kohdassa mökkiohjeet.

Huoneistoa saa käyttää korkeintaan niin monta henkilöä, kuin huoneistossa on vuodepaikkoja (5). Ylimääräisistä henkilöistä on sovittava vuokranantajan kanssa.

Ole varovainen avotulen kanssa. Muista sammuttaa pihatulet, roihut ja kynttilät. Käytä pihatulia ainoastaan palamattomalla alustalla. Nuotion tekeminen pihapiiriin on kielletty.

Sulje takan pelti sen jälkeen, kun hiillos on täysin sammunut. Jollei pelti ole kiinni, huoneisto kylmenee ja kesällä hyttyset pääsevät sisälle.

Lähtiessäsi huoneistolta (hiihtämään, retkelle, ostoksille,...) sulje ovet ja ikkunat.

Huoneisto, huoneiston irtaimisto ja laitteet ovat vuokralaisten käytössä. Huoneistossa olevien välineiden siirtely paikasta toiseen ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Peitteitä, tyynyjä, varavuoteita, jalkaraheja, jne... saa tietenkin siirrellä tarpeen mukaan.

6.) Huoneistolta lähteminen

Huoneiston vuokra-aika päättyy varauksesi viimeisenä päivänä klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa huoneisto on käytössäsi sunnuntai-iltaan klo 22.00 saakka.

Lähtiessäsi sulje ovet ja ikkunat. Jätä avain sovittuun paikkaan.

Sinä itse huolehdit huoneiston siivouksesta loman aikana ja loppusiivouksesta lähtöpäivänä.

Muistathan että loppusiivous pitää sisällään ainakin seuraavat asiat:

• matot viedään ulos ja tampataan
  • lattiat imuroidaan
  • lattiat pyyhitään kostealla mopilla
  • vuodevaatteet tuuletetaan ulkona
  • astiat tiskataan ja laitetaan paikalleen
  • tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaapit ja pöydät puhdistetaan
  • sauna pestään
  • WC-istuin ja lavuaari pestään sekä ala- että yläkerrasta
  • jätteet ja roskat viedään niille osoitettuun jätepisteeseen

Jos huoneistossa on lomasi aikana rikkoontunut jotain tai jos huoneisto on jätetty epäsiistiksi, olet korvausvelvollinen. Sovi korvauksesta kanssamme ennen poislähtöä.

"Jätä huoneisto sellaiseen kuntoon, millainen itse sen haluaisit olevan saapuessasi"

Mikäli huoneistossa on puutteita esimerkiksi takkapuista, ilmoita puutteista välittömästi ja asiat korjataan kuntoon.