Valokuvia

Myös kesällä on Saariselällä paljon tehtävää.Tunnelmallista sydäntalvea Saariselän Väärtin Kammin lämmössä...
Korkeatasoinen Samsung 40" FULL HD Led teatteri ja Yamahan kotiteatteri sekä DVD/Blu ray elokuvat tuovat iloa sadepäiviin laadukkaalta Inspired by Pohjanmaa divaanivuodesohvalta katsoessa.Olouuoneen seinät maalattu K2014 ja seinä jättitaulu,jossa Saariselkä-Kiilopään latureitit.
Keittiön varustukseen kuuluvat mm. uusi jääkaappipakastin, liesi, mikroaaltouuni, veden ja kahvikeittimet sekä erinomaiset paistinpannut, kattilat, ruokailuvälineet jne.Sauna rempattu ja siinä on uusi pehmeät lämmöt antama kiuas ja tunnelmallinen valaistus.Erillisessä wc tilassa uusi peilikaappi ja hiustenkuivain.
Takkapuut asiakkaille ilmaiseksi varastosta.Kaunis kattaus Arabian Ruska ja Fiskars Functional Form aterimilla sekä Iitallan Verna viinilaseilla tuo tunnelmaa päivälliselle.
Pöytään löytyy tuolit 5 henkilölle ja näyttävät lappihenkiset ruokailuvälineet.FULL HD:sta on myös Samsungin Smart langaton intenet -yhteys, joka mahdollistaa mm. Netflixin, youtube, yle areenan jne käytön.
Makuuhuoneessa uudet erillisvuoteet kahdelle. Toimitettu toukokuussa 2019. Samalla uusittu myös petauspatjat, peitot ja tyynyt.Makuuhuoneessa uudet erillisvuoteet kahdelle. Toimitettu toukokuussa 2019.Toimitettu toukokuussa 2019. Samalla uusittu myös petauspatjat, peitot ja tyynyt.Samsungin Smart HUB -nettipalvelun takaa aukeaa mm. kuvat palvelut, joten katseltavaa riittää.
UKK kansallispuiston tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kaikkina vuodeaikoina ja erinomaiset hiihtoladut talvi- ja kevätkaudella.Ivalon lentokentältä on n. 20 min bussimatka Saariselällä ja matkalla on tunnelmalliset Lapin näkymät.Ivalon lentokentältä on n. 20 min bussimatka Saariselällä ja matkalla on tunnelmalliset Lapin näkymät.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Get Flash to see this player.

Get Flash to see this player.