Oheispalvelut

Saariselän Santas office eli joulupukin toimisto vain 150 m huoneistosta Holiday Clubin vieressä.
Saariselän Siula Kauppakeskus ja infopalvelut.
Saariselän Kuukkeli kauppakeskus, Supermarket, ravintola (hyvät pizzat, hampurilaiset ja muut ruoat) ja Alko noin 150 m huoneistosta.
Saariselän Siula Info ja UKK Park Info Kiehinen
Saariselän monipuolinen Neste -asema, jossa myös kauppatarjontaa, hampurilaisia, moottorikelkkavuokrausta jne.
Ivalon lentokentältä vain 20 min bussimatka Holiday Club kylpylän pysäkille, jota vastaapäätä Saariseläntie 8 huoneistost.

Siivous- ja vuodevaate- ja pyyhepaketti palvelut:

Huoneiston asiakkaan on mahdollisuus tilata halutessaan myös erillinen loppusiivouspalvelu tai pyyhe-/vuodevaatepaketti huoltaja Henry Välitalolta puhelinumerosta  040-707 3785.  Soita siis suoraan Henrylle ja sovi suoraan toimituksesta ja lisämaksusta hänen kanssaan tai varaa ja maksa se ennakkoon vuokranmaksulomakkeella.

Ruokailu:

- Saariselkä tarjoaa mahtavat ravintolapalvelut, joista on todella varaa valita. Erilaisia ravintoloita tai grillejä löytyy joka makuun ja joka kukkarolle.

Saariselän Väärtin Kammi suosittelee kokeilemaan Hotelli-Ravintola Riekonlinnan kuulua Poron Käristystä, Poronfilettä tai Jättiläisravun jalkaa...

Illanvietto:

- Saariselän perinteinen Tunturihotelli tarjoaa mukavaa menoa, jos tanssiminen kiinnostaa.

Muut palvelut:

- Saariselältä löytyy monipuoliset ostomahdollisuudet.

- Saariselän Tavaratalokuukkelista löydät monipuoliset elintarvikkeet ja käyttötavaravalikoimat, postipalvelut, Alkon, edulliset ravintolapalvelut (mm. maistuvat Pizzat) jne.

Lisätietoa Saariselän monipuolisesta tarjonnasta löydät Internetistä osoitteesta

www.saariselka.fi