Saariselän Väärtin Kammi C3

Saariseläntie 8 C3 ja komea pahkapuu
Talvista tunnelmaa.

Tervetuloa nauttimaan Lapin henkeäsalpaavasta luonnosta yhdistettynä Saariselän ydinkeskustan tarjoamilla palveluilla !

Huoneistosta n. 100 m päästä löytyvät mm:

- valaistu latu ja vaellusreitti

- kylpylä palveluineen, useita eri ravintoloita, panimoravintola ja 2 eriä grilliä,

- useita eri kauppoja ja mm. hyvin varusteltu Saariselän Kuukkeli Tavaratalo, Alko

UUTTA 15.6.2014 - Väärtin Kammin uusin huoneisto Saariselän keskustassa

Asiakaskäyttöön hankittu uusi jää-pakastin kaappi, liesiuuni, laadukas kotimainen pohjanmaan vuodesohva, 40" FULL HD taulutv, nopea langaton (wlan) internet-yhteys asiakkaille ilmaiseksi.  Kesällä (heinä-elokuu) Viikkovuokrat halvimmillaan eli vain 295 eur/viikko.

UUTTA 1.10.2014 Asiakaskäyttöön hankittu uusi Lenovo salkkumikro nopealla langattomalla 4G internet yhteydellä.

 

Poroja Saariselällä.
Tunnelmaa Saariselällä Tammikuuss 2015.
Saariselän ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Erityisesti UKK kansallispuisto tarjoaa kaikkina vuodenaikoina upeat ulkoilumahdollisuudet ja hiihtokaudella ladut ovat maan parhaat.

 Saariselkä on paikka, jossa voit nähdä kauas tuntureiden taa valtakunnasta toiseen. Alue on vireä reittien ja taivalten risteys, jonka palvelut sekä lämpimät ihmiset tekevät siitä vertaansa vailla olevan tukikohdan sitä upeinta pohjoista kokemusta etsivälle matkaajalle aina pohjoisen jäämeren rantaan saakka.

Saariselkää ympäröivän laajan ja perinteikkään UKK-kansallispuiston vuodenaikojen dramaattinen vaihtelu saa aikaan rytmin, joka sykkii elämää luontoon ja ihmiseen. Pohjoinen erämaa on aina vuodenajasta riippumatta elävä ja kutsuva. Saariselältä ja Pohjois-Lapin kuruista sekä kylistä löydät omat polut ja ladut sekä aina enemmän taivasta. Lumi on ilonamme aina silloin, kun on sen aika.