Tietoja huoneistosta

Iso ja moderni yhdistetty olohuone ja ruokailutila, jossa myös takka. Tilassa on myös pimennysverhot, joita voi käyttää tarpeen mukaan.
Valoisa keittiö, jossa uudet kodinkoneet. Uusi liesiuuni, jääkaappi-pakastin, mikro, astianpesukone, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiasto 12 henkilölle.
Valoisassa ja tilavassa makuuhuoneessa uudet ja jämäkät laadukkaat runkopatjasängyt (2 kpl 80 x 200 cm, voi yhdistää), led-valaistus ja tilavat kaapit.
Makuhuoneessa laadukas parivuode 120 x 200 cm ja uudet pinnat sekä led-valaistus.
Eteisessä uudet pinnat ja kalusteet sekä uusi kuivauskaappi ulkovaatteille.
Olohuoneessa 2 kpl uusia Pohjanmaan vuodesohvia, sohvapöytä sekä uusi Samsungin 55" 4K taulutv, blu-ray soitin ja bluetooth-kaiutin
Kotimaiset Pohjanmaan vuodesohvat ja avattua 2 erilliseksi parivuoteeksi. Huomaa kokoamisessa sängyn jalan avaaminen.
Pesuhuoneessa on myös uusi pyykinpesu asiakaskäyttöön.
Laatoitettu kylpyhuone, jossa suihku ja vaaleat pinnat.
Saunassa on mukava rentoa lenkin jälkeen.
Saunassa on mukava rentoutua päivän askareiden ja lenkin jälkeen.
Tilavan pöydän ääreen mahtuu hyvin 8 henkilöä kerrallaan ja astiasto löytyy 12 henkilölle.
Taloyhtiöllä toimivat jätehuoltopalvelut

Saariselän Väärtin Kammi A2 saunallinen kolmio tarjoaa majoituspalveluita 4-8 henkilölle aivan Saariselän ydinkeskustassa. Huoneistosta on Saariselän ravintoloihin kylpylähotelliin ja kauppaan vain noin 100m! Huoneisto on yksitasoinen mikä helpottaa liikkumista ja elämistä.

Vieraiden käytettävissä on tilava olohuone, iso makuuhuone (2 kpl 80 x 200 laadukas vuode), pieni makuuhuone (1 kpl 120 x 200 vuode)  sauna, pesuhuone,   täysin uusi wc, takka,  astiasto ja ruokailuvälineet 12 henkilölle, 55" 4K (Ultara HD) digitv, , blu-ray/dvd-soitin, laadukas bluetooth -kaiutin, 2 kpl uusi laadukas kotimainen Pohjanmaan vuodesohva (2 + 2 varavuodepaikkaa),  astianpesukone,  uusi pyykinpesukone, uusi kuivauskaappi, uusi liesi- ja uusi uuni jää-pakastinkaappi,  kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, hiustenkuivain, höyrysilitysrauta, pölynimuri. Varustelutaso on runsas ja sitä kehitetään koko ajan saadun asiakaspalautteen perusteella.