Saariselän Väärtin Kammi A2

Moderni ja tilava yhdistetty olohuone ja ruokailutila, jossa myös takka.
Saariseläntie 8 A2 sijaitsee aivan Saariselän ydinkeskustassa.

Tervetuloa nauttimaan Lapin henkeäsalpaavasta luonnosta yhdistettynä Saariselän ydinkeskustan tarjoamilla palveluilla !

Huoneistosta n. 100 m päästä löytyvät mm:

- valaistu latu ja vaellusreitti

- kylpylä palveluineen, useita eri ravintoloita, panimoravintola ja 2 eriä grilliä,

- useita eri kauppoja ja mm. hyvin varusteltu Saariselän Kuukkeli Tavaratalo, Alko

UUTTA 19.10.2020 - Väärtin Kammin uusin huoneisto eli saunallinen kolmio Saariseläntie 8 A2 Saariselän keskustassa

Asiakaskäyttöön hankittu uusi jää-pakastin kaappi, liesiuuni, laadukas kotimainen pohjanmaan vuodesohvat 2 kpl , 55 " 4K (Ultra HD)  taulutv. Sesongin ulkopuolella viikot halvimmillaan suorille asiakkaille  vain 395 eur/viikko.

 

Poroja Saariselällä.
Tunnelmaa Saariselällä Tammikuuss 2015.
Saariselän ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Erityisesti UKK kansallispuisto tarjoaa kaikkina vuodenaikoina upeat ulkoilumahdollisuudet ja hiihtokaudella ladut ovat maan parhaat.

 Saariselkä on paikka, jossa voit nähdä kauas tuntureiden taa valtakunnasta toiseen. Alue on vireä reittien ja taivalten risteys, jonka palvelut sekä lämpimät ihmiset tekevät siitä vertaansa vailla olevan tukikohdan sitä upeinta pohjoista kokemusta etsivälle matkaajalle aina pohjoisen jäämeren rantaan saakka.

Saariselkää ympäröivän laajan ja perinteikkään UKK-kansallispuiston vuodenaikojen dramaattinen vaihtelu saa aikaan rytmin, joka sykkii elämää luontoon ja ihmiseen. Pohjoinen erämaa on aina vuodenajasta riippumatta elävä ja kutsuva. Saariselältä ja Pohjois-Lapin kuruista sekä kylistä löydät omat polut ja ladut sekä aina enemmän taivasta. Lumi on ilonamme aina silloin, kun on sen aika.