Tervetuloa Luostolle ja Luoston Väärtin Kammiin.

Toimintaohjeiden tarkoituksena on helpottaa mökin käyttöä. Löydät nämä toimintaohjeet näiltä kotisivuilta ja sen lisäksi mökkikansiosta. Mökillä voit selata ohjeita joko kansiosta tai mökin kiinteään varustukseen kuuluvasta laajakaistalla varustetusta tietokoneesta. Tietokoneen selain on linkitetty suoraan mökin kotisivuille.

1.) Mökin varaaminen

Mökin varauksen voit tehdä seuraavasti;

1. varaukset soittamalla numeroon 050-5599813 tai käyttämällä oheista varauslomaketta.
    • varauksen yhteydessä varataan mökkikalenterista alustava varaus, joka jää odottamaan vahvistusta
  4. mökin voi varata myös Lomarenkaan kautta.

Varaa mökki ja suorita ohjeiden mukainen ennakkomaksu. Saat ennakkomaksulaskun ja varsinaisen laskun pian varauksesi jälkeen.

2.) Ajo-ohje mökille

Mökki sijaitsee Luoston Orresokassa, maisemaltaan kauniissa ja rauhallisessa paikassa, josta on upeat näköalat niin Luostolle kuin Orresokkaan. Luostolle voit ajaa useampaa reittiä. Löydät ajo-ohjeen alla olevasta linkistä.

Ajo - ohje

Sovi avaimen noutamisesta 2 - 3 vrk ennen saapumistasi mökille soittamalla 050-5599813 tai sähköpostilla osoitteeseen vaartinkammi(ad)gmail.com

Mökin sisäänkäynnissa, oven vieressä on avainlaatikko, jonka saa auki nelinumeroisella koodilla. Saat koodin yhteydenoton yhteydessä. Näppäilemällä tunnuskoodin saat availaatikon auki ja laatikossa on avain, jolla pääsee mökkiin sisälle.

Suosittelemme jättämään avaimen laatikkoon aina kun mökiltä poistutaan.

4.) Saapuminen mökille

Mökin käyttöaika alkaa varauksesi mukaisena päivänä klo 16.00. Saatuasi avaimen, pääset mökkiin sisälle. Tulo-ovi sijaitsee mökin eteläisellä sivulla.

Mökissä on runsaasti säilytystilaa. Jokaisessa makuuhuoneessa ja parvella on oma vaatekaappi, mihin omia tarvikkeita on helppo purkaa. Tämän lisäksi on käytössä irralliset naulakot, joissa vaatteita voi säilyttää.

Tuloaulassa sijaitsee ilmanvaihtoon liittyvät koneen käyttökytkin. Käyttökytkin kannattaa pitää koko ajan asennossa 1 - 2.

Mökin tulee olla edellisen käyttäjän jäljiltä siistissä kunnossa (yleisilme siisti, astiat tiskattu, matot puisteltu, lattia imuroitu ja luututtu, roskakorit tyhjennetty,...). Mikäli mökki ei ole kunnossa ota yhteyttä Jari Haavistoon, gsm 050-5599813. Mikäli havaitset muuta poikkeavaa, ota myös yhteyttä.

5.) Toiminta mökillä

Toimintaohjeet mökillä on selvitetty kohdassa mökkiohjeet.

Mökkiä saa käyttää korkeintaan niin monta henkilöä, kuin mökissä on vuodepaikkoja (15). Ylimääräisistä henkilöistä on sovittava vuokranantajan kanssa.

Jos tarvitset liinavaatteita, sovi niistä vähintään kolme päivää etukäteen soittamalla Jari Haavisto, 050 - 5599813

• 10,00 € / henkilö settinä (lakana, pussilakana, tyynyliina, 1 - 2 pyyhettä)

• 13.00 € / henkilö paikalleen sijattuina

Ole varovainen avotulen kanssa. Muista sammuttaa pihatulet, roihut ja kynttilät. Käytä pihatulia ainoastaan palamattomalla alustalla. Nuotion tekeminen pihapiiriin on kielletty.

Sulje takan pelti sen jälkeen, kun hiillos on täysin sammunut. Jollei pelti ole kiinni, mökki kylmenee ja kesällä hyttyset pääsevät sisälle.

Lähtiessäsi mökiltä (hiihtämään, retkelle, ostoksille,...) sulje ovet ja ikkunat.

Mökki, mökin irtaimisto ja laitteet ovat vuokralaisten käytössä. Mökissä olevien välineiden siirtely paikasta toiseen ilman vuokranantajan lupaa on kielletty. Peitteitä, tyynyjä, varavuoteita, jalkaraheja, jne... saa tietenkin siirrellä tarpeen mukaan.

Etäisyyksiä eri kohteisiin

6.) Mökiltä lähteminen

Mökin vuokra-aika päättyy varauksesi viimeisenä päivänä klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytössäsi sunnuntai-iltaan klo 22.00 saakka.

Lähtiessäsi mökiltä sulje ovet ja ikkunat. Jätä avain sovittuun paikkaan.

Sinä itse huolehdit mökin siivouksesta loman aikana ja loppusiivouksesta lähtöpäivänä.

Voit kuitenkin nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka, kun tilaat loppusiivouksen ( Jari Haavisto 050 - 5599813) hintaan 120,00 €. Siivous on tilattava vähintään kaksi vuorokautta ennen lähtöpäivää.

Jos haluat tehdä loppusiivouksen itse, muistathan että se pitää sisällään ainakin seuraavat asiat:

1. matot viedään ulos ja tampataan

2. lattiat imuroidaan

3. lattiat pyyhitään kostealla mopilla

4. vuodevaatteet tuuletetaan ulkona

5. astiat tiskataan ja laitetaan paikalleen

6. tiskipöytä, liesi, uuni, jääkaapit ja pöydät puhdistetaan

7. sauna huuhdellaan / pestään

8. WC-istuin ja lavuaari pestään sekä ala- että yläkerrasta

9. jätteet ja roskat viedään niille osoitettuun jätepisteeseen

Jos mökissä on lomasi aikana rikkoontunut jotain tai jos mökki on jätetty epäsiistiksi, olet korvausvelvollinen. Sovi korvauksesta kanssamme ennen poislähtöä.

"Jätä mökki sellaiseen kuntoon, millainen itse sen haluaisit olevan saapuessasi"

Mikäli mökillä on puutteita esimerkiksi wc-paperista, ilmoita puutteista välittömästi ja asiat korjataan kuntoon.