Luoston Väärtin Kammi

Luosto on erinomainen kesä- ja syyskohde
Luoston uimarannan huikeat maisemat

Tervetuloa Luostolle viettämään mukavaa mökkielämää tilavassa 130 neliön huvilassa, etätöihin tai pitämään työpaikkasi kokousta tunturimaisemassa.

Mökin varustetasoon kuuluvat mm. kuivauskaappi, astianpesukone, pyykinpesukone, kaksi huipputason LCD-televisiota, kotiteatteri, karaokelaitteisto, 500 Mbit valokuituyhteys (+ WLAN), tallentava Digibox, Applen iTV, Playstation 3 ja XBox 360  pelikoneet, pelejä sekä kirjahylly, lautapelejä, kuntolaitteita, erinomaisesti varusteltu keittiö (mm. Raclette grilli, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, veden- ja kahvinkeittimet, astiastot 20 hlölle,... ).

Mökkiohjeita - Instructions of cottage

PDF-tiedostoMökkikansio ja siivousohje.pdf (13.4 MB)
Mökkikansio ja siivousohje
PDF-tiedostoCottage_instructions_English.pdf (5.1 MB)
Cottage Instructions in English
PDF-tiedostoCleaning instructions of cottage.pdf (2.7 MB)
Cleaning instructions of cottage
Uusi 2 auton katos, jonka takana n. 10 m2 lämmin suksien hoitotila. Jos varustuksena mm. suksipöytä, silitysrauta ja lumikengät 4 henkilölle.
Suksienhoitotilassa on hyvä huoltaa sukset ennen hiihtolenkkiä
Suksienhoitotilasta löytyy mm. perusvoiteita, silitysrauta, porakone ja koneeseen sopiva harja
Suksienhoitotilasta löydät laadukkaat Jeti lumikengät 4 henkilölle ja ne ovat asiakkaidemme käytössä ilmaiseksi.

Uutta 1.12.2020

Uusi moottorikelkka ja urheiluvälinevarasto valmistui autokatoksen vasemmalle puolelle.

Lisäksi saunaan tulivat uudet lauteet ja paneelit. Lisäksi uudet  karaokelaitteet ja paljon levyjä.

 Soita 050-5599813 tai 050-502 3612 ja varaa ! 

Luosto on erinomainen lomakohde kaikkina vuodenaikoina ja Luoston Väärtijn Kammi tarjoaa lomallesi upeat puitteet huippuvarustellussa mökissä.

Tule viettämään Luostolle lomaa ja nauttimaan upeista tunturimaisemista. Luosto sijaitsee keskellä Lappia ja on siksi erinomainen tukikohta lomallesi. Voit varata myös yksittäisiä öitä, viikonloppuja tai pidempiäkin varauksia, kysy majoitustarjousta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Luoston Väärtin Kammi talviasussa. Lähimmälle valaistulle ladulle on matkaa alle 100 metriä.Tunnellinen joulu 2014 Luoston Väärtin Kammissa 2014Luoston Väärtin Kammi kesällä, mökistä on helppo lähteä vaellukselle luontoon ja upeisiin maisemiin.
Korkeassa, tilavassa ja hyvin varustellussa olohuoneessa on kiva istua porukalla iltoja.Kuva Olohuoneen sohvalta keittiön suuntaan.Mökissä on erinomaiset kokoustilat, valmiina valkokangas, laajakaistayhteys ja tilauksesta vaikka videotykki ja piirtokuvaheitin.
47" FULL HD taulu tv kautta toimii myös nopeat internet -yhteydet Apple TV:n kautta (mm. Netflix, Youtube, Yle areena yms.). Playstation 3:n ja siihen pelejä löytyy myös (mm. Fifa, NHL).Yläkerrasta löytyy myös 32" taulutv ja XBOX pelikonsoli sekä verkkoyhteyksillä varustettu tietokone asiakaskäyttöön.Alakerran ison mukuuhuoneen tunnelmaa. Varustuksena mm. vuoteiden lisäksi myös vuodesohva,  CD/Radiosoitin.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Yhteystiedot:

Puhelin 050 - 5599813 (Jari) tai 050-502 3612 (Ari)
Osoite Tuulenpesä 8,  99555 Luosto
Sähköposti vaartinkammi(ad)gmail.com
Mökin varaustilanneKatso tästä linkistä
Lyhyt esiteTulosta tästä linkistä lyhyt esite mökistä

 

PDF-tiedostoLuosto_Vaartin_Kammi_kuvin.pdf (23.3 MB)
Luoston Väärtin kammin esittelyä kuvin

Luoston Väärtin Kammi tarjoaa majoituspalveluja noin 10 - 15 henkilölle. Mökki on valmistunut maaliskuun 2006 alussa.

Lähimmälle valaistulle ladulle on matkaa vain 70 metriä. Luosto on erityisesti hiihtäjien suosiossa, latuja pidetään hyvässä kunnossa ja jokaisen kannattaa käydä kiertämässä Ukko-Luoston lenkki (Luostotunturi).

Luoston keskuspalvelujen ääreen on matkaa 2,4 km. Tuolta etäisyydeltä löytyy useita hotelleja, ruokaravintoloita, kauppa ja ohjelmapalveluyrityksiä.

Hiihtohisseille on matkaa 3 km. Luoston rinteet ovat "perheystävälliset", josta löytyy rinne jokaiselle tason mukaan. Mikäli haluat lasketella vaativimmissa ja haastavammissa rinteissä suosittelemme Pyhätunturin rinteitä 20 km päässä Luostolta.