Luoston Väärtin Kammi

Valaistulle ladulle on suksienhoitotilasta matkaa noin 70 metriä.

Tervetuloa Luostolle viettämään mukavaa mökkielämää tilavassa 130 neliön huvilassa, etätöihin tai pitämään työpaikkasi kokousta tunturimaisemassa.

Mökin varustetasoon kuuluvat mm. kuivauskaappi, astianpesukone, pyykinpesukone, kaksi huipputason LCD-televisiota, kotiteatteri, karaokelaitteisto, 500 Mbit valokuituyhteys (+ WLAN), tallentava Digibox, Applen iTV, Playstation 3 ja XBox 360  pelikoneet, pelejä sekä kirjahylly, lautapelejä, kuntolaitteita, erinomaisesti varusteltu keittiö (mm. Raclette grilli, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, veden- ja kahvinkeittimet, astiastot 20 hlölle,... ).

Uusi 2 auton katos, jonka takana n. 10 m2 lämmin suksien hoitotila. Jos varustuksena mm. suksipöytä, silitysrauta ja lumikengät 4 henkilölle.
Suksienhoitotilassa on hyvä huoltaa sukset ennen hiihtolenkkiä
Suksienhoitotilasta löytyy mm. perusvoiteita, silitysrauta, porakone ja koneeseen sopiva harja
Suksienhoitotilasta löydät laadukkaat Jeti lumikengät 4 henkilölle ja ne ovat asiakkaidemme käytössä ilmaiseksi.

Uutta 9.12.2016

Kahden auton autokatos ja lämmin suksienhoitotila valmistuivat. Autoille suojaisa tila katoksen alla ja hyvä mahdollisuus liittää autojen lokilämmittimet sähköverkkoon. Lämpimässä n. 10 neliömetrin suksienhoitotilassa säilytät sukset lämpiminä ja saat voideltua sukset hyvissä tiloissa. Tilassa on käytössäsi suksien voitelupenkki, silitysrauta ym voiteluvälineitä. Kun sukset on voideltu ja olet valmis lähtemään lenkille, valaistulle ladulle on matkaa vain noin 70 metriä.

Uutta 9.1.2016

Nyt on tarjolla asiakkaidemme käyttöön ilmaiseksi supernopea 100 MB valokuituliittymä, jonka kautta voit surfata kätevästi netissä tietokoneella, tableteilla ja suoraan Apple Tv:n kautta televisiosta. Apple tv:n kautta voitte esim.  porukalla katsoa kätevästi musiikkivideoita youtubesta ja pitää oman jukebox illan tai sitten ladata elokuvia / sarjoja Netflixistä, jos teillä tunnukset siihen.

25.1.2015

Saunaosasto on paneloitu uudelleen kesäkuussa 2014 ja varustettu uudella Mielen suurella jääkaapilla vastaamaan ison mökin kylmätilan tarpeita. Saat siis pukuhuoneesta kätevästi kylmät juomat saunaan.

Mökin sohvat on vaihdettu uuteen tyylikkääseen kulmasohvaan, johon mahtuu helposti 8 hlöä istumaan iltaa, pelamaan tai katselemaan television laajaa tarjontaa. Myös mökin mattoja ja valaisimia uusittu.


 Soita 050-5599813 tai 050-502 3612 ja varaa ! 

Luosto on erinomainen lomakohde kaikkina vuodenaikoina ja Luoston Väärtijn Kammi tarjoaa lomallesi upeat puitteet huippuvarustellussa mökissä.

Tule viettämään Luostolle lomaa ja nauttimaan upeista tunturimaisemista. Luosto sijaitsee keskellä Lappia ja on siksi erinomainen tukikohta lomallesi. Voit varata myös yksittäisiä öitä, viikonloppuja tai pidempiäkin varauksia, kysy majoitustarjousta.

Luoston Väärtin Kammi talviasussa. Lähimmälle valaistulle ladulle on matkaa alle 100 metriä.Tunnellinen joulu 2014 Luoston Väärtin Kammissa 2014Korkeassa, tilavassa ja hyvin varustellussa olohuoneessa on kiva istua porukalla iltoja.
Luoston Väärtin Kammi kesällä, mökistä on helppo lähteä vaellukselle luontoon ja upeisiin maisemiin.Kuva Olohuoneen sohvalta keittiön suuntaan.Mökissä on erinomaiset kokoustilat, valmiina valkokangas, laajakaistayhteys ja tilauksesta vaikka videotykki ja piirtokuvaheitin.
47" FULL HD taulu tv kautta toimii myös nopeat internet -yhteydet Apple TV:n kautta (mm. Netflix, Youtube, Yle areena yms.). Playstation 3:n ja siihen pelejä löytyy myös (mm. Fifa, NHL).Yläkerrasta löytyy myös 32" taulutv ja XBOX pelikonsoli sekä verkkoyhteyksillä varustettu tietokone asiakaskäyttöön.Alakerran ison mukuuhuoneen tunnelmaa. Varustuksena mm. vuoteiden lisäksi myös vuodesohva,  CD/Radiosoitin.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

Yhteystiedot:

Puhelin 050 - 5599813 (Jari) tai 050-502 3612 (Ari)
Osoite Tuulenpesä 8,  99555 Luosto
Sähköposti vaartinkammi(ad)gmail.com
Mökin varaustilanneKatso tästä linkistä
Lyhyt esiteTulosta tästä linkistä lyhyt esite mökistä

 

PDF-tiedostoLuosto_Vaartin_Kammi_kuvin.pdf (23.3 MB)
Luoston Väärtin kammin esittelyä kuvin

Luoston Väärtin Kammi tarjoaa majoituspalveluja noin 10 - 18 henkilölle. Mökki on valmistunut maaliskuun 2006 alussa.

Lähimmälle valaistulle ladulle on matkaa vain 70 metriä. Luosto on erityisesti hiihtäjien suosiossa, latuja pidetään hyvässä kunnossa ja jokaisen kannattaa käydä kiertämässä Ukko-Luoston lenkki (Luostotunturi).

Luoston keskuspalvelujen ääreen on matkaa 2,4 km. Tuolta etäisyydeltä löytyy useita hotelleja, ruokaravintoloita, kauppa ja ohjelmapalveluyrityksiä.

Hiihtohisseille on matkaa 3 km. Luoston rinteet ovat "perheystävälliset", josta löytyy rinne jokaiselle tason mukaan. Mikäli haluat lasketella vaativimmissa ja haastavammissa rinteissä suosittelemme Pyhätunturin rinteitä 20 km päässä Luostolta.