Tietoja huoneistosta

Vuonna 2001 valmistunut ja vuonna 2013 uudistettu Lauhan Väärtin Kammi tarjoaa majoituspalveluita 4-6 henkilölle aivan Isojoen Lauhansarven palveluiden yhteydessä. Mökistä on Lauhansarven palveluihin vain noin 100m-200m. Mökki on yksitasoinen mikä helpottaa liikkumista ja elämistä.

Vieraiden käytettävissä on tilava olohuone, 2 makuuhuonetta, wc, varaava takka sekä erillinen saunarakennus,, jossa saunan lisäksi myös  pesuhuone ja pukuhuone sekä puuliiteri. Saunarakennus on vain noin 5 m päässä mökistä ja sen ja mökin välissä on kätevä patio, jossa on hauska vietää porukalla yhteistä iltaa. Kaikki tilat ovat sähkölämmitteisiä. Vuodepaikkoja on siis 4 + 2 (olohuoneen vuodesohva).

Mökistä ruokailuvälineet 6 henkilölle, digitv, dvd-soitin, Ipod-telakka,  langaton verkko(wlan), kuivaushuone, ilmalämpöpumppu, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, vohvelinrauta, hiustenkuivain, höyrysilitysrauta, pölynimuri, kaasugrilli, nuotiopaikka... varustelutaso on runsas ja sitä kehitetään koko ajan saadun asiakaspalautteen perusteella.