Oheispalvelut

Siivous- ja vuodevaate- ja pyyhepaketti palvelut:

Huoneiston asiakkaan on mahdollisuus tilata halutessaan myös käyttöönsä kylpytynnyri (palju, polttopuut ja vesi hintaan 100 eur) erillinen loppusiivouspalvelu tai pyyhe-/vuodevaatepaketti huoltaja Teppo Toivaselta puhelinumerosta 040-825 8751.  Soita siis suoraan Tepolle ja sovi suoraan toimituksesta ja lisämaksusta hänen kanssaan.

Ruokailu:

- Mökissä on mahdollista valmistaa monipuoliset ateriat ja siihen on tarjolla hyvät välineet, mutta välillä on kiva käydä syömässä ulkona.

- Lauhansarvi ja esimerkiksi Marian Luontoateriat tarjoaa ravintolapalvelut, joista on todella varaa valita. Erilaisia ravintoloita tai grillejä löytyy joka makuun ja joka kukkarolle.

Lauhan Väärtin Kammi suosittelee kokeilemaan Marian Luontoaterioiden (Nälkähinen) kuulua hiljaisten tulien hirvipaistia tai Lauhan loimulohta. Myös Lauhansarven filehampurilaiselle tai mahtavilla leikkeillä lähtee nälkä komeasti.

 

Ajanviete ja illanvietto:

- Lauhansarvesta löytyy monipuoliset välineet vapaa-aikaan esimerkiksi minigolfin merkeissä tai lauhantahdit tassipaikassa tarjotaan satunnaisesti mukavaa menoa, jos tanssiminen kiinnostaa.

- Lisäksi mahdollisuus tilata Lauhansarven yhteydestä kurssit sahtiteosta sahtiopistolta (itse tekemänsä juomat kuuluu hintaan), savusaunat, turvehoito, hieronta jne.

 

Muut palvelut:

- Isojoen keskustasta löydät monipuoliset muut kauppa- ja ravintolapalvelut