Lauhan Väärtin Kammi

Asiakaskaskäytössä myös kesäkuussa 2014 valmistunut 15 hlön huvimaja (asiakkaille ilmainen) ja kylpytynnyri (eri veloitus).

Tervetuloa nauttimaan Lauhanvuoren henkeäsalpaavasta luonnosta yhdistettynä Lauhansarvent arjoamilla palveluilla !

Vuonna 2001 rakennettu ja hyvin varustettu  mökki sekä erillinen sauna-, puku-, ja pesuhuonerakennus sekä kesällä 2014 valmistunut huvimaja 15 henkilölle. Lisäksi asiakaskäytössä eri veloituksesta kylpytynnyri (palju)

Mökistä n. 100-200 m päästä löytyvät mm:

- valaistu latu ja vaellusreitti Lauhanvuoren upeisiin maisemiin.

- ravintola palveluineen, minigolf-kenttä, savusauna, turvekylpylä, hierontapalvelut, erinomaiset neuvotelutilat jne.

UUTTA 15.5.2014 ==> Asiakaskäytössä 15.6.2014 alkaen.

Asiakaskäyttöön hankittu uusi 15 hlön Huvimaja, joka on varustettu korkeatasoisella grilillä/lapinkeittiöllä. Lisäksi asiakkaiden käytössä eri veloitusta ja tilausta vastaan petsattu ja muovitettu sekä juomatelineellä ja kannella varusteltu kylpytynnyri (palju).

UUTTA 21.11.2013

Mökkiin hankittu asiakaskäyttöön erittäin korkealuokkainen vuodesohva kahdelle.

UUTTA 27.7.2013

Asiakaskäyttöön DVD-soitin, Ipod-telakka, uusi astianpesukone, korkeatasoinen kaasugrilli (grillikaasu sisältyy hintaan) yms.

Lauhasta löytyy kauniita metsälähteitä kesällä ja talvella.
Lauhan näkötorni talvella

 Lauha ja Lauhanvuoren kansallispuisto on luonnoltaan sellainen paikka, jollaista ei odota Pohjanmaalta tai ylipäätään keskeltä Suomea löytävänsä. Lauhanvuorta ympäröivän laajan kansallispuiston vuodenaikojen dramaattinen vaihtelu saa aikaan rytmin, joka sykkii elämää luontoon ja ihmiseen. Lauhanvuoren erämaa on aina vuodenajasta riippumatta elävä ja kutsuva. Lauhanvuoreltalöydät omat polut ja ladut sekä aina enemmän taivasta.